Traduceri autorizate
Aplicam apostile prin conventia de la Haga 

  -Apostilă se numește o rezoluție pusă pe o petiție, pe o cerere, pe un raport, în general pe un act oficial. 

  -În sensul conventiei de la Haga din 1961, apostila este o supralegalizare a unui document, necesara pentru a fi recunoscut într-o țară semnatară a convenției.Până în prezent, 64 de state au aderat la convenția de la Haga din 5 octombrie 1961 privind simplificarea procedurii supralegalizarii actelor ce vor fi folosite în străinatate. 

  -Orice document pe care s-a aplicat apostila este automat recunoscut pentru folosirea, fără alte cerințe, în oricare dintre celelalte țări semnatare.Pentru statele care nu au aderat la convenție, procedura de supralegalizare va fi făcută prin vizare de către Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justiției și acolo unde este posibil, și de către Consulatul țării respective din București.

  -Dacă în statul destinatar va fi necesară prezentarea traducerii efectuate în statul emitent, actele, după aplicarea apostilei pe original, se traduc în limba țării de destinație de către un traducător autorizat, inclusiv apostila, după care semnătura traducătorului se legalizează de către un notar, iar în final pe traducerea legalizată se aplică apostila.

Ce tipuri de traducere vă oferim: 
Medicale Tehnice  Autorizate online
Contracte  Diplome  Ministeriale 
Diagnosticare Financiare Traduceri de drept
Acte auto Manuscrise Afaceri generale
De ce As Roviva ? 

Servire rapidă

Biroul nostru este extrem de organizat si atent la nevoile dvs. astfel încât tot procesul să fie rapid. Dvs nu trebuie să vă stresati cu acesta latura - va asiguram ca executia lucrarilor va fi realizata in cel mai scurt timp.

Ne place să sărbătorim succesele

Trebuie doar să ne spuneți că documentele dvs au fost exact asa cum v-ați dorit și veți primi o reducere din partea noastră la urmatoarea lucrare. Fiecare reusita, indiferent că e una mai mica sau mai mare, nu trebuie să treacă neobservata. Considerăm că succesul dvs. este și succesul nostru!

Noi oferim timp liber sa va puteti relaxa

La As Roviva stim sigur ce avem de facut pentru ca lucrarile primite sa fie onorate cu atentie. Nu contează care sunt optiunile dvs. în domeniu, dar cu siguranță vă putem servi.

AS ROVIVA SRL

Anul : 2003 

Cui : 15366710 

Nr. : J/40/5111/2003 

Caen : 7430 

Activitati de traducere scrisa si orala

Sector 5